Samenwerken aan Succes

Bij Qdoc geloven we niet in snel zakendoen en quick wins, maar in langdurige partnerships. We spreken duidelijke taal en doen wat we zeggen. We kunnen terugvallen op ruim tien jaar ervaring, maar zetten tegelijkertijd in op de toekomst. Met actuele kennis over de nieuwste technologie├źn, maar vooral ook met inzicht in jouw bedrijf en behoeftes. Je vaste contactpersoon binnen Qdoc weet wat er speelt. Dit garandeert korte lijnen, snel schakelen en weinig ruis.

Als grootste speler in het MKB weten we daarnaast goed in te schatten wat jou bezighoudt. Dat maakt dat we mee kunnen denken in bedrijfsprocessen en zo samen met u te gaan voor het hoogst haalbare resultaat met een minimale inzet van middelen.

Qdoc bijt zich vast in kantoorapparatuur en documentbeheer. Van helder en merkonafhankelijk advies over hard- en software tot razendsnelle levering, van realtime monitoring tot onderhoud en het automatisch toesturen van toners en overige verbruiksmaterialen. Dit alles op basis van flexibele leasecontracten die meegroeien met jouw bedrijf. Zo zorgen we samen voor betrouwbare oplossingen die het werk makkelijker maken en kosten besparen.
Offerte aanvragen