Doe jij met ons mee?

Bij Qdoc gaat het milieu ons aan het hart. Door onze eigen processen, en die van onze klanten, te automatiseren zorgen we ervoor dat er veel minder CO2 wordt uitgestoten.

We denken na over onze dienstverlening. Zo proberen we altijd maximale service op afstand te bieden, zodat jij als klant direct en zonder wachttijd weer verder kunt en wij niet in de auto hoeven te stappen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de productiviteit en continuïteit van jouw bedrijf.

Ons wagenpark bestaat vrijwel allemaal uit auto’s die elektrisch of op benzine rijden. We vinden onze footprint erg belangrijk en kijken altijd waar we verbetering in aan kunnen brengen, financieel gewin speelt voor ons hierin geen enkele rol.

Met onze partner Zarano hebben we een aantal milieuvriendelijke toepassingen doorgevoerd. Zo komen we op de markt met biologische afbreekbare koffiecups en bekers die op een ludieke wijze hergebruikt kunnen worden. Daarnaast kunnen we de koffiemachine op afstand overnemen om de smaak bij te stellen of om alle mogelijk denkbare service te verlenen. Door deze toepassingen door te voeren verwachten we op den duur op jaarbasis de volgende besparingen voor het milieu te verwezenlijken: 750.000 minder koffie bekers per jaar, 12.500 KG minder aluminium per jaar en zo’n 360.000 minder service kilometers per jaar.

Uiteraard scheiden we ons afval en sporen onze leveranciers actief aan om verpakkingen te minimaliseren en gebruik te maken van milieuvriendelijke alternatieven. Alle beetjes helpen en samen kunnen we bijdragen aan een beter milieu. Qdoc neemt hierin een duidelijk standpunt en hoopt dat al haar klanten dit volgen.

Duurzaam ondernemen dus. Doe jij met ons mee?

Offerte aanvragen