Een partner waar je
op kunt bouwen

De gehele koffie voorziening tot in de puntjes geregeld en dat
met een uitmuntende service tegen een aantrekkelijke prijs.
Qdoc is een van de dedicated dealers van Zarano die
garant staan voor een ultieme service en kwaliteit.
Ik zoek een koffiemachine
Koffie machines
Hecht je veel waarde aan een goede service en drink je graag koffie van de beste kwaliteit?
Ik heb al een koffiemachine
Koffie smaken
Maar ik ben op zoek naar een goede koffie voor bij ons op kantoor.
Persoonlijk en
altijd stipt op tijd
Wij maken het jullie graag zo gemakkelijk mogelijk

Zarano bijt zich vast in het verbeteren van uw koffievoorziening. Wij geven u een helder advies over de mogelijkheden binnen uw huidige koffievoorziening. Wij laten je kennismaken met onze service standaard. Zo zorgen we voor een betrouwbare koffievoorziening die het werk voor jullie makkelijker maakt en kosten bespaart. Onze Zarano App is hier een mooi voorbeeld van.
VOORRAAD AANVULLEN

Gemakkelijk en snel je voorraad laten aanvullen. Door middel van de app kun je elk moment van de dag laten weten aan onze chauffeurs dat de voorraad aangevuld kan worden. Wij komen vaak de zelfde dag nog langs.

MACHINE ONDERHOUD? EASY

Het onderhouden van je koffiemachine is nog nooit zo simpel geweest. Via de app krijg je toegang tot een stap voor stap uitleg hoe je het beste je koffiemachine kunt onderhouden en bedienen.

STUUR ONS EEN WHATSAPP BERICHT

Heb je een vraag? Stel hem dan via de app, je stuurt ons dan een Whatsapp bericht en wij maken dan gelijk tijd voor je vrij om je een helder een duidelijk antwoord te geven op je vraag

SUPER SNELLE SERVICE

Is er een storing? Wij zijn altijd in de buurt. Telefonisch, online of op locatie, met ons landelijke serviceapparaat en zelfs met vervangende apparatuur. Mochten wij het probleem niet online of telefonisch kunnen verhelpen dan hebben wij altijd een service team klaar staan die binnen 4 uur hulp biedt.

All to keep

Your company

Going
Offerte aanvragen