VERSE BONEN KOFFIEMACHINE

De beste kwaliteit koffie, gemakkelijk in gebruik en subtiel vormgegeven

Wij houden het wel graag simpel aangezien je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien met de hoeveelheid koffiemachines die er tegenwoordig op de markt te verkrijgen zijn. Wij hebben daarom gekozen voor twee bonen koffiemachines. Door de ervaring in het maken van de beste zakelijke koffiemachines hebben wij een stabiel en betrouwbaar product in handen met een zeer gebruiksvriendelijk en modern users interface.

ZARANO | iE2

SLIM, COMPACT FORMAAT, GROOTS IN SMAAK

Ben jij op zoek naar een slimme koffiemachine die niet te groot is, gemakkelijk is in gebruik en subtiel is vormgegeven? De iE2. van Zarano is dan de koffiemachine die je zoekt. De iE2. is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een luxe uitstraling. Door de krachtige horeca brewer maakt de iE2. authentieke koffies, onder precies de juiste druk. Houd je van een stevige kop koffie of liever wat milder? Met de sterkteregelaar zorg je dat de koffie precies zo sterk is als jij wenst.

Deze slimme koffiemachine maakt door zijn SMARTCOFFEE functie contactloos koffiezetten met je smartphone mogelijk. Ook kun je met deze functie je gepersonaliseerde koffierecepten creëren.
REALTIMETASTECONTROL is ontwikkeld om de service op je koffiemachine naar een hoger niveau te tillen. Zo kunnen onze barista’s de koffiesmaak op afstand aanpassen en hebben wij realtime inzicht in service gerelateerde zaken. Deze service is uniek in de markt. Onze koffiemachines zijn ontwikkeld om hierin het verschil te maken. Wij van Zarano willen service kunnen verlenen zoals niemand dit kan!

ZARANO | iE3

STRAK VORMGEGEVEN EN EEN SUBLIEME SMAAK

Ben jij op zoek naar een krachtige, betrouwbare en slimme koffiemachine die gemakkelijk is in gebruik en subtiel vormgegeven? De iE3. van Zarano is dan de koffiemachine die je zoekt. De iE3. is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een luxe uitstraling. Door de krachtige horeca brewer maakt de iE3. authentieke koffies, onder precies de juiste druk. Houd je van een stevige kop koffie of liever wat milder? Met de sterkteregelaar zorg je dat de koffie precies zo sterk is als jij wenst.

Deze slimme koffiemachine maakt door zijn SMARTCOFFEE functie contactloos koffiezetten met je smartphone mogelijk. Ook kan je met deze functie je gepersonaliseerde koffierecepten creëren.
REALTIMETASTECONTROL is ontwikkeld om de service op je koffiemachine naar een hoger niveau te tillen. Zo kunnen onze barista’s de koffiesmaak op afstand aanpassen en hebben wij realtime inzicht in service gerelateerde zaken. Deze service is uniek in de markt. Onze koffiemachines zijn ontwikkeld om hierin het verschil te maken. Wij van Zarano willen service kunnen verlenen zoals niemand dit kan!

FREEZE DRIED KOFFIEMACHINE

Snel een goede kop koffie met minimaal onderhoud

Ook voor de Freeze dried koffiemachines hebben wij gekozen voor twee Animo koffiemachines. De Optivend S, ook wel de Animo Optivend 32S NG genoemd en de Optivend L, ook wel de Animo Optivend 32TS NG genoemd. Wij houden het liever bij S en L, wel zo simpel. De optivend S is zoals je waarschijnlijk al dacht het kleine broertje van de Optivend L. Het grote verschil zit hem in de grootte van de boiler inhoud en het formaat van de freeze dried canisters. Ook heeft de Optivend L meer recept keuze opties. Beide machines zijn erg gemakkelijk in gebruik en hebben maar zeer beperkt onderhoud nodig. Met één druk op de knop heb je binnen 7 Seconden een heerlijk kopje koffie, Cappuccino of Latte Macchiato. Welke koffiemachine voor jullie het meest geschikt is, is afhankelijk van de hoeveelheid koffie die er binnen jullie bedrijf gedrongen word. Wij helpen jullie graag om hierbij de juiste keuze te maken.

ANIMO | OPTIVEND S

THE NEXT GENERATION FREEZE DRIED KOFFIE

Animo maakt hoogwaardige koffiezetsystemen en -automaten voor bedrijven die goede koffie willen schenken. Gebruiksvriendelijke automaten met veel keuze mogelijkheden die makkelijk te onderhouden zijn en lang meegaan. Zo is de OptiVend S gemakkelijk en hygiënisch te reinigen zonder de deur te hoeven openen. De Optivend S is de ideale koffiemachine voor het mid/klein bedrijf die snel en voordelig een goede kop koffie wil aanbieden.

ANIMO | OPTIVEND L

THE NEXT GENERATION FREEZE DRIED KOFFIE

De techniek en constructie van deze OptiVend L zorgen voor jarenlang probleemloos gebruik. De OptiVend L is er klaar voor. Op elk moment van de dag.
De bediening met de keuzetoetsen zijn eenvoudig. De OptiVend L heeft een grote zet capaciteit. Hij zet kopje na kopje zonder tussendoor op te hoeven warmen. Ideaal als je in een korte tijd veel koffie nodig hebt.
Ook heeft de Optivend L de optie om continu koffie te leveren wat handig is als je bijvoorbeeld een thermoskan wilt vullen.

Bekijk ook eens
onze koffieblends
Offerte aanvragen