VERSE BONEN

De beste kwaliteit koffie zet je met verse koffiebonen.

Ga je voor verse bonen? Dan ga je voor kwaliteit, een ras echt natuurproduct. Wij zouden liegen als wij zouden zeggen dat je dit niet proeft. Hoe verser de koffie hoe lekkerder de koffie smaakt. Hoe sneller de koffie wordt gezet na het malen van de vers gebrande koffiebonen hoe meer smaak er in de koffie komt. Dus ben je een echte koffiedrinker en wil je jezelf maar vooral ook je gasten en/of je personeel de beste en lekkerste koffie aanbieden? Dan is een kopje versgemalen bonenkoffie voor jullie de beste keuze. Verse bonen koffie is tegenwoordig bijna een standaard geworden, zo drinken veel Nederlanders thuis ook al vers gemalen bonenkoffie. Dit zorgt ervoor dat de standaard van de kwaliteit van koffie sterk omhoog is gegaan. Deze verandering zien wij ook op de zakelijke koffie markt ontstaan. Wij willen jullie daarom ook graag helpen om voor jullie de ideale kop koffie te vinden die past bij de behoefte van jullie bedrijf.

POWERFULRED | VERSE KOFFIE BONEN

UITGESPROKEN KRACHTIG

Elke smaak is uniek, zo ook de smaak van de Powerful Red. Deze melange is samengesteld uit bonen die goed in de Nederlandse koffiemarkt liggen. Wij Nederlands drinken nu eenmaal graag een koffie met een lange afdronk en met een sterk karakter. Wij kiezen er niet voor om de bonen donkerder te branden, om de iets wat bittere smaak te kunnen realiseren hebben wij gekozen voor de juiste bonen om dit doel te bereiken. Het resultaat is een sterk aromatische koffie die bestaat uit 20% Robusta en 80% Aribica bonen. Deze samenstelling geeft met een medium branding veel smaaknuances en geeft deze samenstelling ook dat stukje kracht aan de koffie die goed binnen dit smaakprofiel past.

BALANCEDWHITE | VERSE KOFFIE BONEN

VERFIJND QUA SMAAK

Deze melange bestaat uit een blend van verschillende Arabica bonen. De meeste afkomstig uit Centraal- en Zuid-Amerika. De Sidamo-bonen uit Ethiopië geven deze koffie de rijke smaak van mokka , pure chocolade en karamel. Balanced White is een koffie waarbij de smaaknuances tot op de perfectie op elkaar zijn afgestemd. Dit maakt deze koffie een 100% allrounder. Door de Arabica kwaliteitsboon is deze koffie uitermate geschikt in de horeca of voor bedrijven die hun gasten en personeel een sublieme kop koffie willen serveren.

ELEGANTYELLOW | VERSE KOFFIE BONEN

FRIS EN INTENS

Elegant Yellow, ook wel ons parade paardje. Het Zarano smaakpallet is met deze Elegant Yellow compleet. Deze bijzondere specialty coffee is samengesteld uit uitsluitend eerste keus koffiebonen. Elke boon in deze koffie is doormiddel van symbiose verfijnd qua smaak. De fruitplanten die bewust door de koffieplantage zijn aangeplant geven doormiddel van symbiose de fruitige smaken door aan de koffieboon. Dit geeft deze koffie het frisse en tropische karakter. De boon die in deze koffie toon aangevend is voor zijn smaak profiel is de Toraja Blue Speciality boon uit Sulawesi (Indonesië). Ben je een echte koffie liefhebber en ben je op zoek naar een hoge kwaliteit koffie met een strek eigen karakter? Dan is de Elegant Yellow de beste keus.

FREEZE DRIED

Snel een goede kop koffie met minimaal onderhoud

Freeze dried koffie is het ideale product om compromissen te sluiten. Je wilt een goede kop koffie aanbieden maar je moet tegelijkertijd ook een groot aantal koppen koffie vullen in een korte tijd? Dit gaat jammer genoeg niet lukken met een verse bonen koffiemachine waar je gemiddeld 25-30 seconden nodig hebt om een kopje koffie te zetten. Met ons freeze dried product gaat dit wel, hier heb je gemiddeld al binnen 7 seconden een heerlijk kopje koffie. Ook heeft freeze dried koffie het bijkomende voordeel dat het voordeliger is en daarnaast heeft je koffiemachine duidelijk minder onderhoud nodig. Oploskoffie ook wel instantkoffie genoemd heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De smaakprofielen van Zarano zijn excellent te noemen en voor velen is het verschil in smaak, nadat de koffie een klein beetje is afgekoeld, niet tot nauwelijks meer te proeven. Dus wil je voordelig, snel en onderhoudsvriendelijk koffie drinken? Dan is freeze dried koffie van Zarano de beste keuze.

POWERFULRED | FREEZE DRIED KOFFIE

UITGESPROKEN KRACHTIG

De een drinkt koffie om wakker te worden of wakker te blijven, de ander drinkt koffie voor de ontspanning. Elke koffie heeft zo zijn eigen karakter. Je hebt bijvoorbeeld koffies met een hoog cafeïne gehalte maar ook koffies waar dit gehalte zeer laag ligt. Bij de Powerful Red hebben we het over een hoog cafeïne koffie. Dit is dan ook te proeven, de volle afdronk is onder andere te danken aan de toevoeging van de wat kleinere Robusta boon. Een boon die sterker is qua smaak maar minder verfijnt is in zijn smaak. Ook heeft de Robusta boon twee keer zoveel cafeïne in zich dan dat de Arabica boon dat in zich heeft. De samenstelling van 20% Robusta en 80% Arabica geeft de Powerful Red juist dat karakter waar veel mensen van houden.

BALANCEDWHITE | FREEZE DRIED KOFFIE

VERFIJND QUA SMAAK

De koffie die 10 jaar geleden werd gedronken op het werk is niet meer de koffie die we nu drinken. Wij hebben op dit vlak een enorme sprong gemaakt. Voorheen was iedereen dol gelukkig met de koffie pads, nu wordt deze koffie vaak niet meer zo hoog gewaardeerd. Dit komt omdat koffie in Nederland naar een ander niveau is gestegen. In Italië is dit al veel langer het geval. Wij zijn er tegenwoordig bewust van dat er veel verschil in smaak bestaat in de wereld van koffie. Zo is onze koffievoorkeur aan het veranderen van een bittere sterke bak koffie naar een verfijnde kop koffie die rijk van smaak is. Dit type koffie komt voort uit de Arabica boon. Een boon die niet gemakkelijk te telen is maar wel een zee aan bijzonder smaak profielen met zich mee brengt. Balanced White is het resultaat wat is ontstaan uit de vraag die uit de markt naar boven is gekomen. Een koffie rijk van smaak gemaakt van 100% Arabica bonen met aardse tinten van mokka, chocolade en karamel.

ELEGANDYELLOW | FREEZE DRIED KOFFIE

FRIS EN INTENS

Loop je een dag in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch of Eindhoven dan kijk je je ogen uit. Op elke hoek van de straat zie je wel een koffie tentje. Laten we maar zeggen dat koffie een heuse trend is geworden. De meest tropische koffies worden er geschonken en de meest gekke koffie variaties ontstaan. Wij vinden dit mooi. Want door deze enorme opkomt en de liefde die er voor een goede kopje koffie ontstaat, laat zien dat steeds meer mensen de kwaliteit van een goede koffie kunnen waarderen. Elegant Yellow is een resultaat die uit de vraag van de markt is ontstaan. Deze koffie bestaat daarom ook uit 100% Arabica bonen die ook nog eens zijn geteeld op een wijze die juist dat stukje extra smaak te geven aan de boon die deze koffie zo speciaal maakt.

Bekijk ook eens
onze koffiemachines
Offerte aanvragen