Waar bent u naar op zoek?

Output
Management

Optimale controle over en meer inzicht in het documentproces binnen uw organisatie? Efficiënter en veiliger werken? En tegelijkertijd documentafval en energieverbruik minimaliseren? Output management is het antwoord. Door uw printmanagement te centraliseren kunt u processen verbeteren en kosten reduceren. Qdoc levert hiertoe diverse betrouwbare softwareoplossingen.

Bescherming van uw belangrijkste kapitaal

Bedrijfsdata zijn wellicht het belangrijkste kapitaal van uw organisatie. Maar dat maakt deze data ook zeer kwetsbaar. Qdoc heeft de oplossing in huis. Of eigenlijk: een veelheid aan oplossingen om het documentproces binnen uw organisatie optimaal te controleren en beheren.

Veilig werken, kosten besparen

Veilig afdrukken was nog nooit zo eenvoudig. medewerkers geven een printopdracht met verificatie van hun persoonlijke pincode. Dat kan vanaf iedere multifunctional in het printerpark, terwijl de output direct naar het juiste apparaat wordt gestuurd. Zo blijven er geen vertrouwelijke gegevens meer op de printer liggen. En ook verspilling door afdrukken die nooit worden opgehaald, neemt af. Daardoor dalen afdrukvolumes en dus ook kosten.

 

Meer inzicht in verbruik

Om meer inzicht te krijgen in datzelfde verbruik bieden we een oplossing die alle opdrachten op uw multifunctionals exact bijhoudt. Zo heeft u centraal toegang tot de Tellerstanden van alle geregistreerde systemen. En kunt u prints eenvoudig herleiden naar gebruikers, afdelingen  of projecten. Meer inzicht dus. En daardoor makkelijker kosten beheren en toewijzen. Door een efficiëntere inzet van systemen of het instellen van uitvoerlimieten kunt u zelfs besparen.

Een geoptimaliseerd en beveiligd printerpark

De output management-oplossingen van Qdoc stellen u in staat om afdrukken inzichtelijk te krijgen, te beheren en te beveiligen. Zo verlaagt u de afdrukkosten, waarborgt u de veiligheid van informatie en realiseert u meer flexibiliteit in uw printerpark. Naast authenticatie, verificatie en registratie van afdrukken, bieden we u nog tal van andere slimme mogelijkheden op het gebied van output management.

Rapportages zowel op persoonsniveau en organisatie-eenheid als afdruksysteem bijvoorbeeld. Het instellen van printquota of specifieke afdrukregels (zoals het maximaal aantal afdrukken in kleur). Maar ook printen vanaf ieder willekeuring mobiel toestel. En scannen direct naar de homefolder van de gebruiker of het mailadres. Zo richt u bedrijfsprocessen efficiënter in en kunt u kosten besparen.

Neem direct contact op
voor een gratis advies
Bel ons op: +31 (0) 40 235 03 99

Veilig afdrukken met persoonlijke pincode

Afdrukken blijven niet meer onbeheerd op de printer liggen

Verhoging product en kostenefficiency

Gedetailleerde informatie over afdelingen en projecten

Download
hier onze
productbrochures

offerte aanvraag