Samenwerken aan Succes

Qdoc is een full service IT partner die jou verder helpt en ontzorgt. We houden het graag simpel, helder en onder één dak. Vanuit ons hoofdkantoor gelegen aan de rand van Eindhoven Airport en onze vestigingen in Breda en Boxtel bedienen we al ruim 12 jaar dagelijks vele duizenden klanten verdeeld over heel Nederland en België.

Onze visie is dat jij als klant niet bezig wilt zijn met IT en al je diensten bij verschillende leveranciers moet halen. Wij geloven in de kracht van één aanspreekpunt, één heldere factuur en goede communicatie.

Qdoc levert en beheert alle denkbare IT producten en diensten welke binnen een bedrijf van belang zijn. Van Cloud Werkplek tot Printer en van WiFi Point tot complexe implementatie van bedrijfssoftware. Onze ruim 60 medewerkers staan elke dag klaar om jou volledig te ondersteunen en je als klant het ultieme goede gevoel mee te geven.

Door ons uitgebreide, zeer unieke dienstenpakket en de mogelijkheid om alles op het gebied van IT voor de klant te ontzorgen, groeien we hard. We zijn actief in alle denkbare branches en stoppen pas als jij helemaal tevreden bent. Jij staat bij ons voorop!

3
LOCATIES
EINDHOVEN | BREDA | BOXTEL
5000+
KLANTEN
MKB | MKB+ | CORPORATE
ACTIEF IN
3 LANDEN
NL | BE | DE
100+ BUSINESS PARTNERS
IT | PRINT | KOFFIE

Duurzaam ondernemen

Ondernemen en klanten helpen is leuk. Het wordt nog leuker als je dit als onderneming duurzaam doet zodat volgende generaties op dezelfde manier hiervan kunnen genieten. Qdoc is continu op zoek naar manieren om haar dienstverlening zo duurzaam mogelijk te laten verlopen.

Ons Hoofdkantoor

Transparantie en een open cultuur zijn belangrijke kenmerken voor Qdoc. Als klant wil je immers weten met wie je zaken doet. Loop samen met ons mee door ons hoofdkantoor en zie hoe we dagelijks voor jou in de weer zijn.

Ons Team

Qdoc is trots op haar medewerkers. Door de inzet en ambitie van onze medewerkers kunnen we ons elke dag opnieuw blijven verbeteren en jou als klant blijven verrassen. Onze meer dan 60 medewerkers staan dagelijks voor jou klaar!
Vacatures

Vanwege de harde en continue groei is Qdoc op zoek naar ambitieuze en gedreven medewerkers die het verschil kunnen maken. Voel jij je thuis in een informele organisatie en ga je voor de lange termijn, kijk dan snel of er passende vacature voor jou bij zit.

Offerte aanvragen