Persoonlijk zakendoen
zonder omkijken

Laten we eerlijk zijn: over multifunctionals en software wil je niet nadenken, daar moet je gewoon op kunnen vertrouwen.
24/7, dag in dag uit. Qdoc begrijpt dat en levert documentbeheeroplossingen zonder concessies. Merkonafhankelijk, laagdrempelig
en gericht op maximale continuïteit van jouw bedrijfsprocessen. Zo kun jij je met een gerust hart richten op de zaken die er écht toe doen.
Qdoc Business
Connect
Snel en gemakkelijk al je bestanden opslaan, delen en terugvinden
Hardware
Multifunctionals, zakelijk printers en copiers

Bij storingen niet wachten, maar direct support en een oplossing Uitmuntende Service
Service van de hoogste kwaliteit

Qdoc bijt zich vast in kantoorapparatuur en documentbeheer. Van helder en merkonafhankelijk advies over hard- en software tot razendsnelle levering, van realtime monitoring tot onderhoud en het automatisch toesturen van toners en overige verbruiksmaterialen. Dit alles op basis van flexibele leasecontracten die meegroeien met jouw bedrijf. Zo zorgen we samen voor betrouwbare oplossingen die het werk makkelijker maken en kosten besparen.
RISICOLOOS INSTAPPEN

Geen forse investeringen, maar een scherp all-in tarief per maand.

 

MERKONAFHANKELIJK ADVIES

Merkonafhankelijk en hierdoor alle hoogwaardige merken in huis.

LEVERING BINNEN ÉÉN DAG

Alles onder één dak. Van een voorraadhoudend magazijn, eigen assemblage én transport. Hierdoor kunnen we vaak al binnen één dag leveren.

REALTIME INZICHT

Het grootste deel van het machinepark lezen we in realtime uit. Zo heeft u altijd precies op tijd nieuwe toners in huis en plannen we een onderhoudsbeurt automatisch in.

SUPER SNELLE SERVICE

Is er een storing? Wij zijn altijd in de buurt. Telefonisch, online of op locatie, met ons landelijke serviceapparaat en zelfs met vervangende apparatuur.

GROOTSTE SPELER IN HET MKB

Qdoc werkt voor klanten van elk formaat, we zijn van alle markten thuis en in het MKB zelfs de grootste speler.

Heb je een vraag
Vul het onderstaande formulier in en wij
komen zo snel mogelijk terug op je vraag.

    Offerte aanvragen