Een antwoord op al uw vragen

Op uw apparatuur en software moet u kunnen vertrouwen. Dag in dag uit. Qdoc begrijpt dat. Onze service stopt dan ook niet bij een levering en servicebezoeken. Maar gaat verder dan dat. Veel verder.

Krijg digitale hulp op afstand

Soms kunt u best wat hulp gebruiken en is snelheid geboden. TeamViewer biedt uitkomst. Daarmee kunnen we op afstand live meekijken op uw scherm en kunnen we zelfs uw pc beheren en besturen. Dat uiteraard slechts tijdelijk en alleen als u ons de benodigde code geeft om de verbinding tot stand te brengen.

Meld een
storing

Niets is zo vervelend als een onverhoopte storing. Gelukkig zijn we altijd in de buurt en snel te plaatse. Een van onze gediplomeerde engineers neemt op werkdagen binnen twee uur contact met u op. Daarnaast streven we ernaar om de storing binnen vier tot zes uur te verhelpen.

Ons team

Helpt u graag zo snel
mogelijk op weg!

Bestel direct
nieuwe toners

Nieuwe toners nodig? Vul dan onderstaand formulier in en geef aan om welke toner(s) uw machine vraagt. Wij sturen u de benodigde toner(s) zo snel mogelijk toe. Op werkdagen is dat meestal nog dezelfde dag, maar uiterlijk een werkdag later.
Tip: Sneller, makkelijker en efficiënter toners bestellen? Laat dan het automatisch tonerbestelsysteem activeren. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en altijd precies op het juiste moment nieuwe toners in huis. Handig toch! Informeer direct naar de mogelijkheden via +31 (0) 40 235 03 99Geef uw tellerstand
door

Vul onderstaand formulier in en wij verwerken uw tellerstanden.
Tip: Geen tijd om elk kwartaal uw tellerstanden door te geven? Meld u dan aan voor ons automatische tonerbestelsysteem. Uw tellerstanden worden in realtime uitgelezen. Ook ontvangt u op tijd nieuwe toners. Informeer direct naar de mogelijkheden
via +31 (0) 40 235 03 99
offerte aanvraag