Heeft u een vraag? Vind hier uw antwoord!

Op uw apparatuur en software moet u kunnen vertrouwen. Dag in dag uit. Qdoc begrijpt dat. Onze service stopt dan ook niet bij een levering en servicebezoeken. Maar gaat verder dan dat. Veel verder.
Kan bestaande apparatuur in een nieuw contract worden meegenomen?

Ja, er zijn verschillende mogelijkheden. Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Graag gaan we hierover met u in gesprek.

Kunnen jullie mijn huidige apparatuur onderhouden?

Ja, we kunnen uw huidige apparatuur onderhouden. Dit is afhankelijk van diverse factoren zoals leeftijd, gebruik etc. Om voor u de mogelijkheden te bekijken gaan we graag met u in gesprek.

Welke machine past binnen mijn bedrijf?

Als merkonafhankelijk leverancier hebben wij een breed scala aan machines die wij kunnen aanbieden aan onze klanten. Om de juiste machine(s) aan u te kunnen adviseren, maken wij graag een afspraak met u.

Is er een mogelijkheid om mijn huidige overeenkomst over te nemen?

Ja, wij kunnen uw huidige overeenkomst overnemen. Wel dient u rekening te houden met het lopende contract en mogelijk kosten voor verbreking. Om u hierover te adviseren komen wij graag met u in contact.

Hoe kan ik mijn tonerkosten reduceren?

Diverse onderzoeken van o.a. Radar wijzen uit dat het aanschaffen van losse toners kostbaar is. Qdoc beschikt over de benodigde kennis om u te kunnen adviseren over het besparen op deze kosten. Graag maken wij met u een afspraak om dit voor te rekenen.

Kan ik mijn huidige machine bij jullie inruilen?

Qdoc biedt klanten tal van mogelijkheden om bij het aangaan van een nieuwe overeenkomst oude machines in te ruilen. Restwaarde van de machine wordt onder andere bepaald door de leeftijd en het verbruik van de machine.

Kunnen we bij jullie ook machines kopen?

Jazeker. Qdoc biedt haar klanten de mogelijkheid om machines te kopen. Als we kijken naar de huidige printermarkt zien we dat ongeveer 95% van onze klanten voor de lease optie gaat. De vraag die u uzelf zou kunnen stellen is; wil ik het apparaat gaan gebruiken of kopen?

Welke merken machines leveren jullie?

Als merkonafhankelijk leverancier kunnen wij alle merken machines leveren. Echter staat Qdoc garant voor een passend advies en de daarbij horende hoge kwaliteit.

Aangezien de markt uit een grote diversiteit van machines bestaat maken wij graag een afspraak met u om te kijken welke merk/machine het beste bij u past.

Ik wil mijn archief digitaliseren, hebben jullie hier ook oplossingen voor?

Qdoc is totaal leverancier op het gebied van Documentoplossingen. Dit betekend dat wij naast de hardware ook software kunnen leveren om onze klanten te helpen bij het digitaliseren van documenten. De belangrijkstee vraag die wij aan onze klanten stellen is wat de klant met deze documenten wil doen.

Welke scanoplossingen bieden jullie?

Net als bij onze multifunctionele oplossingen biedt Qdoc haar klanten een breed scala aan scanoplossingen. Dit kan variëren van het scannen naar een map top het volledig digitaliseren van uw documentstromen. Welke oplossing het beste bij u past, onderzoeken wij graag samen met u.

Hoe kan ik mijn printer beveiligen volgende de AVG wetgeving?

De multifunctionele printer is een belangrijk onderdeel in de documentstromen van uw organisatie. Om aan alle eisen van de nieuwe AVG wetgeving te voldoen, dient u zeker ook rekening te houden met uw printers.

Graag adviseren wij over de mogelijke oplossingen met betrekking tot de AVG wetgeving zodat u als bedrijf volledig beveiligd bent.

Heeft u uw antwoord niet kunnen vinden, bel of mail ons dan.

Onze experts helpen u graag.

Björn Neve


Stephan Laarhoven


Chris Lemkens


Danique Leijssenaar


Rachel Mordecai


Anthony Schaareman


Claudia Koetsier


Dennis van Capelle


Maarten Janssen


Bryan Nelissen


U mag ons natuurlijk ook mailenofferte aanvraag